Easy Garlic Escargots
Łatwe czosnkowe Escargots może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wina, śmietany, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Escargots, Escargots Aux Champignons, oraz Escargots A La Bourguignonne.
Instrukcje
Umieścić w małej misce i przykryć zimną wodą; odstawić na 5 minut. Pomoże to usunąć konserwowy smak, który mogą mieć.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 8x8 cali.
Spuścić wodę ze ślimaków i osuszyć ręcznikiem papierowym. Roztopić masło z czosnkiem na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj escargots i czapki grzybowe; gotować i mieszać, aż czapki grzybowe zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Wymieszać wino, śmietanę, mąkę, pieprz i estragon w małej misce, aż mąka nie będzie już grudkowata.
Wlać to do patelni i doprowadzić do wrzenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje, o 10 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia i użyj łyżki, aby umieścić grzyby do góry nogami do przygotowanego naczynia do pieczenia. Łyżka escargot do każdej czapce grzybowej.
Pozostałą część sosu przelać na czepki grzybowe i do naczynia do pieczenia.
Posypać tartym parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż parmezan zmieni kolor na złoty, 10 do 15 minut.