Dżem Z Jeżyn Jabłkowych

Dżem Z Jeżyn Jabłkowych
Dżem z jeżyny jabłkowej może być tylko przyprawą, której szukasz. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 46 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 110 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką jabłka, grubo jeżyny, uniwersalną pektynę pomony i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Margarita jeżynowo-tymiankowa, Margarita Jeżynowo-Tymiankowa, oraz Muffinki Z Jeżynowym Tymiankiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cukier i pektyny w średniej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz jabłka i jeżyny w dużym, ciężkim dnie garnka. Wymieszać skórkę z cytryny, sok i wodę wapniową. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać mieszaninę cukier-pektyny i powrócić do wrzenia. Gotować twardo przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Wyjmij garnek z ognia i usuń pianę z powierzchni dżemu zimną metalową łyżką. Wymieszaj z tymiankiem. Kadzi dżem do gorących sterylizowanych słoików i przetwarzać je w gorącej kąpieli wodnej przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn