Dziś Kolacja: naleśniki ze słodkimi ziemniakami i Kimchi
Przepis Kolacja dziś wieczorem: słodkie ziemniaki i naleśniki Kimchi jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 330 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, mirin, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: Placki Ziemniaczane, Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi), oraz Dziś Kolacja: Kimchi Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć słodkie ziemniaki, kimchi, czosnek, Serrano chiles, szalotki, jajko, sól, i mąka w dużej misce.
Przenieść zawartość do patelni. Powtórz, aż patelnia jest wypełniona, łącznie o 4 naleśniki. Naciśnij na każdym z łopatką. Gotować każdy przez około 1 1/2 protokół, lub aż złoty rumiane. Flip każdy i gotować przez dodatkowe 1 do 2 protokół, lub aż złoty rumiane z drugiej strony. Odstawić.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Delaire Graff Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.