Dziczyzna i dziki ryż Nadziewane Acorn Squash

Dziczyzna i dziki ryż Nadziewane Acorn Squash
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina i 10 minut do spędzenia w kuchni dziczyzna i dynia z dzikiego ryżu mogą być świetne bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Za 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 392 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli i pieprzu, mielonej dziczyzny, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Dynia Żołędziowa Faszerowana Dzikim Ryżem, Dynia Żołędzi Faszerowana Dzikim Ryżem, oraz Dziki Ryż I Pikantna Soczewica Nadziewana Dynią Żołędziową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zagotuj ryż i wodę w rondelku na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio niskiego, przykryj i gotuj, aż ryż będzie miękki, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
W międzyczasie umieść dynię pokrojoną stroną do dołu na głębokim naczyniu do pieczenia wypełnionym 1/2 cala wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 minut, następnie spuścić wodę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W rondelku zagotuj trochę wody, a następnie zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodaj żurawinę i odstaw na 5 minut, następnie odcedź i odstaw. Ugotuj mieloną dziczyznę na patelni na średnim ogniu, aż będzie dokładnie ugotowana i krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziczyzna MielonaDziczyzna Mielona
żurawinażurawina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wymieszaj dziki ryż, żurawinę, dziczyznę i brązowy cukier. Dopraw cynamonem, gałką muszkatołową, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żurawinażurawina
Dziki RyżDziki Ryż
CynamonCynamon
DziczyznaDziczyzna
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
SólSól
8
Włącz piekarnik do pieczenia. Natrzyj wnętrze połówek dyni masłem, a następnie połóż pokrojoną stroną do góry na naczyniu do pieczenia. Faszeruj mieszanką ryżową, a następnie piecz w piekarniku przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
RyżRyż
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn