Dyniowa chała z cynamonowym masłem miodowym
Przepis Dynia chała Centralny z cynamon miód masło może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka partii dyni chała ciasto, batch cynamon miód masło, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 3604 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dyniowa chała z masłem miodowym, Chleb kukurydziany z dyni z masłem cynamonowo-miodowym, oraz Chleb kukurydziany z dyni z masłem cynamonowo-miodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dyniowa chała z cynamonowym masłem miodowym
Będziesz potrzebować1 partia ciasto Dynia chała (kliknij na przepis), risen twice1 partia cynamon miód masło (kliknij na przepis), temperatura pokojowa2 blachy do pieczenia
Papier do pergaminu2 żółtka, lekko ubite1 łyżka wody1 dekoracyjna miska, zupa lub makaron wielkości
Torba na lukier i końcówka
Ilość porcji: 20-25 porcji
Klucz koszerny: nabiał (Pareve, jeśli używasz margaryny do masła cynamonowego)