Dynie Nadziewane Szpinakiem

Dynie Nadziewane Szpinakiem
Dynie nadziewane szpinakiem wymagają ok. 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Ta przystawka ma 240 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, sera, dynie cukrowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dynie Nadziewane Szpinakiem, Mini-dynie nadziewane, oraz Dynie Nadziewane Kiełbasą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Odetnij wierzchołki i usuń nasiona z dyń. Wnętrze posmarować masłem, doprawić solą i pieprzem. Wymień pokrywki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
3
Umieść w płytkim naczyniu do pieczenia z niewielką ilością wody, aby zapobiec przypaleniu DNA podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, aż wnętrze się przyciemni, a zewnętrzne pozostaną jędrne. W międzyczasie, mały rondel, wymieszać zmiękczony serek do szpinaku, aż stopi się i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dynie napełnij mieszanką szpinaku, a każdą uzupełnij plasterkiem sera. Wróć do piekarnika na 3 minuty, aby stopić ser, jeśli od razu podasz. Dynie można przykryć i schłodzić w tym miejscu, aż będą gotowe do podania. Można podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn