Dynia Pieczona Cydrem

Dynia Pieczona Cydrem
Dynia pieczona cydrem może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu i w sumie 75 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jeśli masz pod ręką cydr jabłkowy, mieloną gałkę muszkatołową, dynię piżmową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka z pieczonej dyni i jarmużu z winegretem jabłkowym, Jabłecznik Pieczony Squash, oraz Pieczona Zupa Z Dyni Piżmowej dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść dynię i cebulę w natłuszczonym 13x9-in. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połącz cydr, olej, brązowy cukier, sól, pieprz i gałkę muszkatołową; polać mieszanką do squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CydrCydr
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Przykryj i piecz 35 minut lub do miękkości, mieszając co 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn