Dymka Marynowana
Marynowana Dymka jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz płatki chili, cebulę perłową, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Dymka Marynowana, Dymka Marynowana, oraz Kanapki z boczkiem i jajkiem z marynowaną dymką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 1 1/2 - do 2-Quart patelni na średnim ogniu, połączyć ocet, sól, cukier, goździki, płatki chili, liść laurowy, i 1 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 5 protokół.
Tymczasem cebulę obrać i zdjąć cienką membranę pod skórką. Wykończenie końców korzeni.
Dodać cebulę do mieszaniny octu i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż po prostu miękkie po przekłuciu, 10 do 15 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść do miski do serwowania; wyrzucić płyn.