Duńska Bożonarodzeniowa Czerwona Kapusta

Duńska Bożonarodzeniowa Czerwona Kapusta
Duńska czerwona kapusta świąteczna może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 89 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka cukru, soli, octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duński Tort Świąteczny, Choinka Duńskie Wypieki, oraz Julekage (Duński Bożonarodzeniowy Chleb Owocowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kapustę umieścić w dużym rondlu, wymieszać z cukrem, octem, solą i wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i dusić na średnim ogniu przez 1 godzinę. Można to podać natychmiast, lub schłodzić i podgrzać później w mniejszych porcjach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn