Duszony Francuski Kurczak Cebulowy Z Gruyère

Duszony Francuski Kurczak Cebulowy Z Gruyère
Przepis duszony Francuski kurczak cebulowy z Gruyère jest gotowy w około 50 godzin i 14 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na $5.3 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 735 kalorii, 79g białka, oraz 34g tłuszczu. Jeśli masz udka z kurczaka, cebulę, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 291 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Francuski Dip cebulowy z grzankami Gruyere, W pracy: francuska zupa cebulowo-Koprowa z grzankami Gruyere, oraz Francuska zupa z dyni cebulowej z Gruyère dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 hrs, 14 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn