Duszone Oxtails
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonych Oxtails. Na $5.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 944 kalorie, 94g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, wino ryżowe, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Duszone Oxtails, Czerwone wino-duszone Oxtails, oraz Wine Duszone Oxtails dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni, doprowadzić 1 1/2 quarts wody do wrzenia. Tymczasem przyciąć tłuszczu powierzchniowego z oxtail. Mięso opłukać i dodać do patelni. Gdy gotować wznawia, odtłuścić pianę; dodać wino, anyż, imbir, i czosnek. Przykryć i dusić 1 godzinę.
Dodaj zwykłą soję, ciemną soję i cukier; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 1 1/2 godziny.
Dodać daikon; przykryć i dusić, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, 30 do 45 minut.
Łyżką szczelinową włóż mięso i daikon do miski; utrzymuj ciepło. Usuń tłuszcz z soków z patelni. Gotować soki, odkryte, na dużym ogniu, aż zmniejszy się do około 3/4 szklanki, 10 do 15 minut, a następnie wlać do miski.
Dodać kolendrę; wymieszać.