Duszone Oxtails

Duszone Oxtails
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonych Oxtails. Na $5.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 944 kalorie, 94g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, wino ryżowe, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Duszone Oxtails, Czerwone wino-duszone Oxtails, oraz Wine Duszone Oxtails dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 5-do 6-quart patelni, doprowadzić 1 1/2 quarts wody do wrzenia. Tymczasem przyciąć tłuszczu powierzchniowego z oxtail. Mięso opłukać i dodać do patelni. Gdy gotować wznawia, odtłuścić pianę; dodać wino, anyż, imbir, i czosnek. Przykryć i dusić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
OxtailOxtail
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj zwykłą soję, ciemną soję i cukier; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Dodać daikon; przykryć i dusić, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Łyżką szczelinową włóż mięso i daikon do miski; utrzymuj ciepło. Usuń tłuszcz z soków z patelni. Gotować soki, odkryte, na dużym ogniu, aż zmniejszy się do około 3/4 szklanki, 10 do 15 minut, a następnie wlać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać kolendrę; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
6
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn