Duszone Jesienne Kotlety Schabowe

Duszone Jesienne Kotlety Schabowe
Duszone jesienne kotlety schabowe wymagają około 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały przepis 30 zawiera 382 kalorie , 44 g białka i 16 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 osobom i kosztuje 3,52 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jeśli masz pod ręką sok jabłkowy, ocet jabłkowy, szałwię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 72% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Jesienne kotlety schabowe , Jesienne glazurowane kotlety wieprzowe i Gotowanie z glosariuszy: Kotlety schabowe w panierce z orzechów włoskich z dzikim ryżem jesienno-warzywnym .

Instrukcje

1
Posyp wieprzowinę solą i pieprzem. Na patelni z powłoką nieprzywierającą smaż mięso na oleju przez około 3 minuty z każdej strony lub do momentu, aż się zrumieni; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Usuń mięso; trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Na tej samej patelni smaż cebulę i seler przez około 4 minuty lub do miękkości. Wymieszaj cydr jabłkowy, ocet i szałwię. Wróć mięso na patelnię. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn