Duszona Ryba Skalna, Puree Z Maseł, Ricotta Gnocchi

Duszona Ryba Skalna, Puree Z Maseł, Ricotta Gnocchi
Duszona ryba Skalna, Puree z maseł, Ricotta Gnocchi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,87 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 1094 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka soli, ricotta, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: policzki wołowe duszone z granatu z puree z dyni maślanej, Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi, oraz Smażona Ryba Skalna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ricottę wymieszać z jajkiem. Przesiać mąkę i sól, a następnie złożyć do mieszanki ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2
Dodaj szczypiorek. Pozostaw ciasto na kilka godzin i uformuj je zgodnie z wymaganiami. Gotować w osolonej wodzie, aż unosi się na wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Pokrojoną w kostkę dynię lekko upiec na patelni, przykryć folią aluminiową i pozostawić w piekarniku na 7-8 minut. Gdy mięknie, odcedzić nadmiar wody, dodać miód cynamonowy i zmiksować na puree, przepuścić przez drobny sitko i doprawić solą
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1
Wymieszać z winegretem i dopełnić platerowaną rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1
Doprawić rybę solą i pieprzem. Na rozgrzaną patelnię włożyć olej; przesączyć stronę ryby, która zostanie przedstawiona jako pierwsza. Gdy złocisty kolor skręcić na drugą stronę i dodać bulion, masło i dusić, aż ryba jest gotowane, posypać sokiem z cytryny i smażyć ryby z emulsją. W innym sear patelni gotowane gnocchi po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
EmulsjeEmulsje
GnocchiGnocchi
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać oczyszczone kurki, doprawić i zalać spienionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Podawać z dyni i sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn