Duszona Rolada z indyka z pancettą, szalotką i sosem borowikowym

Duszona Rolada z indyka z pancettą, szalotką i sosem borowikowym
Przepis duszona Rolada z indyka z pancettą, szalotką i sosem borowikowym jest gotowy w około 1 godzinę i 50 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz borowiki, wodę, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Z Roladą Z Indyka I Pancetty, Kurczak duszony w winie z szalotką i pancettą, oraz Rolada z indyka w sosie jabłkowo-jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 2 szklanki wrzącej wody i borowiki grzyby w misce; przykryć i odstawić na 15 minut lub aż grzyby są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odcedzić przez sito nad miską, rezerwując moczenie cieczy. Posiekać borowiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek do patelni i zawirować do herbu. Grubo posiekać 1 plasterek pancetty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać posiekaną pancettę na patelnię; gotować przez 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj 1 3/4 szklanki szalotki, 2 łyżeczki rozmarynu, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; gotować przez 7 minut lub aż szalotki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać pieczarki. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
RozmarynRozmaryn
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
SólSól
7
Pokroić 1 pierś indyka w połowie wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę. Otworzyć połówki, układając pierś indyka płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
8
Umieść folię na piersi indyka; Funt do 1/2-cala grubości za pomocą młotka mięsnego lub małej ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
PatelniaPatelnia
9
Połowę mieszanki szalotki rozłożyć na piersi indyka; zwinąć galaretkę, zaczynając od długich boków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
SzalotkaSzalotka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
10
Posypać 3/8 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ułóż 4 plastry pancetty równomiernie na roladzie z indyka. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych sznurkiem. Powtórz procedurę z pozostałą połową piersi indyka, mieszaniną szalotki, 3/8 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i 4 plastrami pancetty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
11
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
13
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Dodać roladki indyka na patelnię; gotować 6 minut lub aż zbrązowieje, obracając po 3 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki szalotki, marchew, seler i wino na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę (około 2 minut). Wymieszać z reserved borcini płyn i pozostałe 2 1/2 łyżeczki rozmarynu. Przykryć i piec w temperaturze 325 przez 40 minut lub aż termometr włożony w najgrubszą porcję zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
SzalotkaSzalotka
MarchewMarchew
SelerSeler
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
16
Wyjąć roladki z indyka z patelni; odstawić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
17
Pokrój każdą rolkę w poprzek na 12 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
18
Odcedzić płyn do gotowania przez sito o drobnej siatce nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
19
Połączyć 1/4 szklanki wody i mąki, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka. Powrót pozostałą płyn do gotowania na patelnię; dodać mieszaninę mąki, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
20
SOS podawać z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn