Duszona marchewka i koper włoski
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Duszona marchewka i koper włoski mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Cebulki koper włoski, sól, koperek i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Duszone Żeberka Z Marchewką I Koprem Włoskim, Duszony koper włoski i marchew z kolendrą Gremolata, oraz Duszony Koper Włoski, Marchew I Cebula Perłowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pokroić marchewki o grubości 1/2 cala pod kątem.
Ćwiartować Cebulki kopru włoskiego wzdłuż, pokroić w cebulkę, aby usunąć rdzeń i cienko pokroić lub z grubsza posiekać. Rezerwa 1/4 szklanki posiekanych liści kopru włoskiego.
Cebulę pokroić na pół i pokroić w plasterki. Napełnij patelnię wodą 1/4 cala.
Dodać warzywa, następnie posypać cukrem i solą i skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Dusić pokryte 20 minut, i odkryte przez 5 minut i dostosować sól. Warzywa wrzucić z koprem, koperkiem i szczypiorkiem.