Duszona Cebula Perłowa
Duszona cebula Perłowa jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka chili de arbol, cebula perłowa, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Duszony Koper Włoski, Marchew I Cebula Perłowa, Duszona wieprzowina z perłową cebulą i winogronami, oraz Duszone Udka Kurczaka Z Karczochami I Perłową Cebulą.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni, aż gorące; dodać cebulę. Smażyć 10 minut lub do złotego koloru, mieszając od czasu do czasu.
Dodać chili de arbol, liście laurowe i tymianek; gotować 1 minutę.
Dodać białe wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Dodać wywar rybny. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; gotować 25 minut lub aż płyn prawie odparuje.
Dodaj masło do patelni, mieszając, aż się stopi.