Droga do serca mężczyzny
Droga do serca człowieka wymaga mniej więcej 1 godzina od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 181 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na $2.79 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, odparowanego mleka, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Serce do serca: Lemon Coeur a la Creme z kompot z krwi pomarańczowej, Babeczki czekoladowe z serduszkiem, oraz 20 + serce zdrowe s i orzech Crusted Seared Wasabi łosoś z ciepłą sałatką z kapusty Napa {bezglutenowe i zdrowe serce 2013}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 8 małych żaroodpornych ramekinów.
Pokrój rybę na 8 kawałków i ułóż w płytkim naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Wlać wino na rybę i posypać 1/8 łyżeczki zmielonego białego pieprzu.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut, lub aż ryby płatki łatwo; utrzymać piekarnik na ostatnim etapie.
2 łyżki masła rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Podsmażyć grzyby, cebulę i czerwoną paprykę do miękkości; zdjąć z ognia i odstawić.
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła w rondlu na małym ogniu.
Wymieszać z mąką i gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać mleko i zwiększać ciepło do medium; stale mieszać, aż mieszanina będzie gęsta i bąbelkowa.
Wymieszać mieszaninę grzybów, sól i pozostałe 1/8 łyżeczki mielonego białego pieprzu do rondla, mieszając, aż dobrze połączone.
SOS zdjąć z ognia i odstawić.
Ostrożnie wyjąć rybę z wina łyżką szczelinową i umieścić 1 sztukę w każdym ramekinie.
Na wierzchu posypać równomiernie mięso krabowe, a następnie w każdym naczyniu dodać 2 łyżki sosu i 1 1/2 łyżeczki sera.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 5 minut lub aż ser będzie gorący i bąbelkowy; podawać natychmiast.