Drobiazg Z Ajerkoniakiem
Przepis ajerkoniak drobiazg jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis służy 10 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz donice migdały, mleko, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Drobiazg Z Ajerkoniakiem, Ajerkoniak Tiramisu Trifle, oraz Ciasto Z Ajerkoniakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat pudding mix, mleko, 2 łyżki. sok pomarańczowy i gałka muszkatołowa w dużej misce z trzepaczką 2 min. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem.
Pokrój ciasto poziomo na 4 warstwy.
Warstwy ciasta posypać równomiernie pozostałym sokiem pomarańczowym.
Pokroić w 1-calowe kostki.
Umieścić połowę kostek ciasta na dnie 2-1 / 2-qt. miska prosta. Łyżka pół chłodnej mieszanki WHIP nad kostkami ciasta. Top z jagodami i orzechami, zastrzegając kilka do dekoracji, w razie potrzeby.
Warstw pozostałych kostek ciasta i ostudzić miksturę na orzechach. Top z zarezerwowanych jagód i orzechów. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.