Dorsz Zapiekany W Parmezanie

Dorsz Zapiekany W Parmezanie
Parmezan pieczony dorsz może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Przepis ten służy 4. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 17 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatarian dieta. Mieszanka sosu worcestershire, zielonej cebuli, majonezu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Sheet Pan Chili Lime Cod, Dorsz pieczony z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Dorsz Zapiekany W Parmezanie.

Instrukcje

1
Umieść filety w 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. W małej misce połączyć majonez, parmezan, cebulę i sos Worcestershire. Łyżka na filetach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
ParmezanParmezan
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MajonezMajonez
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy widelcem ryby łatwo się płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod działa naprawdę dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio to wino o wielkim charakterze i wszechstronności. Jest to najpopularniejsze wino importowane w Stanach Zjednoczonych. Kolor: jasnożółty Aromat: czysty i intensywny Smak: jest średnio mocny, ma świeży, chrupiący charakter i jędrną strukturę, a także przyjemny posmak Złotego Jabłka.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn