Dorsz pacyficzny i małż Cacciucco to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na $9.88 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1106 kalorii. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, oliwy z oliwek, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Dorsz pacyficzny i małż Cacciucco, Czarny bas i Gamberi Cacciucco, oraz Cacciucco (Toskański Gulasz Z Owoców Morza) # FishFridayFoodies.
Instrukcje
1
Podgrzać garnek, lekko pokryty oliwą z oliwek, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj cebulę, seler, czosnek i sól, do smaku, i potu przez 3 do 4 protokół. Wymieszać w kości ryb i muszli krewetek i wypełnić garnek z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać liście laurowe i tymianek i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Odcedzić płyn do miski i rezerwy. Voila! Fishstock!
Rozgrzać duży rondel, lekko pokryty oliwą z oliwek, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę, koper włoski, seler i dużą szczyptę soli. Gotować warzywa, aż miękkie i bardzo aromatyczne, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować przez kolejne 3 do 4 protokół. Wymieszać w winie i zmniejszyć o połowę. Doprawić solą. Ważne jest, aby cały czas sezonować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać 2 ćwiartki bulionu rybnego i szafran. Wymieszać z puree pomidorowym, tymiankiem i liśćmi laurowymi. Doprawić solą i gotować od 20 do 30 minut. Ostateczny rosół powinien być bardzo ładna i aromatyczna zupa. Smak i dodać sól, w razie potrzeby.
Usunąć i wyrzucić wiązkę tymianku i liście laurowe. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
2 Szklanki Ząbków Czosnku
6
Podgrzać prostą jednostronną patelnię saute, lekko pokrytą oliwą z oliwek, na dużym ogniu. Dorsza przyprawiamy solą, dodajemy do patelni i brązujemy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wyjąć dorsza z patelni na duży talerz i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Odcedzić tłuszcz z patelni i dodać małże i około 4 szklanki bulionu pomidorowego. Przykryć i gotować, aż małże otwarte, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodaj krewetki i dorsza wraz z fasolą i escarole. Przykryć i gotować, aż dorsz i krewetki są gotowane przez i escarole zwiędnie. Jeśli w którymś momencie zupa za bardzo się ugotowała, dodaj więcej bulionu pomidorowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Escarole
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kromki chleba ułożyć na grillu i grzać po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć i natrzeć czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
Skropić oliwą i pokroić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1
Wyjąć dorsza, małże i krewetki z patelni i umieścić w misce. Łyżka fasoli i escarole do miski do serwowania. Chochla w bulionie pomidorowym i zorganizować dorsza, małże i krewetki na fasoli i escarole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Escarole
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.