Domowe Mrożone Paluszki Rybne
Jeśli chcesz dodać więcej pescatarian przepisy do twojego pudełka z przepisami, domowe mrożone paluszki rybne mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 233 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za 2,49 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką bułkę tartą, sok z limonki, białko jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Foodnetwork ma 13 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Domowe Paluszki Rybne, Zdrowe Domowe Paluszki Rybne, oraz Przepis Na Domowe Paluszki Rybne.
Instrukcje
Pokrój rybę w patyczki o długości około 3 cali i grubości 1/2 cala.
Połącz bułkę tartą, kokos, mąkę kukurydzianą, curry i 1/2 łyżeczki soli w misce robota kuchennego i pulsuj, aż kokos zostanie grubo posiekany. Wyrzuć do płytkiego naczynia.
Ubij białko z 1 łyżką wody w innym płytkim naczyniu.
Zanurz rybę w białku jajka, strząśnij nadmiar i dokładnie obtocz w bułce tartej.
Piecz natychmiast lub wstaw do lodówki do 1 godziny przed pieczeniem. Aby zamrozić, ułóż panierowane paluszki rybne na blasze do pieczenia i zamrażaj, aż będą twarde, 1 do 2 godzin. Przechowywać w zamykanych torebkach do zamrażania do 1 miesiąca.
Połącz jogurt, marchewkę, 1 łyżkę wody, słodki sos chile, sos sojowy, szalotki, sok z limonki i sól do smaku. Zawiń i wstaw do lodówki, aż będzie gotowy do podania. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Dopasuj blachę do pieczenia z krawędzią do pieczenia i spryskaj sprayem do gotowania. Obficie spryskaj świeże lub mrożone paluszki rybne sprayem do gotowania. Ułóż na ruszcie do pieczenia i piecz, przewracając w połowie, aż będzie złoty, chrupiący i ugotowany, 15 do 20 minut (jeśli jest zamrożony, 20 do 25 minut).
Wyjmij z piekarnika i dopraw solą.
Podawać z sosem do maczania.