Domowe Ciasteczka Z Wróżbą
Domowe ciasteczka z wróżbą to bezmleczne deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 118 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz papier, sól, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Domowe Ciasteczka Z Wróżbą, Domowe Ciasteczka Z Wróżbą, oraz Granat Domowe Ciasteczka Z Wróżbą.
Instrukcje
Napisz 6-8 fortun na papierze. Przygotuj je. Wydrukowałem serię krótkich fortun, wykonanych w 8-punktowym typie Arial, i wyciąłem je tak, aby każdy był na pojedynczym pasku papieru.
Rozgrzej piekarnik do 400 F. Linia dwie arkusze cookie z pergaminem.
Wymieszać białko jaja i wanilię do spienienia, ale nie sztywne. Mąkę, sól i cukier przesiać i wymieszać z białkiem.
Umieść łyżeczki ciasta w odległości co najmniej 4 cali od siebie na jednym z przygotowanych arkuszy ciastek. Za pomocą łyżki rozłóż każdą rundę ciasta, aż będzie miała około 3 cale średnicy. Uważaj, aby ciasto było tak okrągłe, a nawet Jak to możliwe. Ponieważ będziesz musiał pracować dość szybko po upieczeniu, zrób trzy na arkusz.
Piec przez 5 minut lub do momentu, gdy ciasteczka staną się złote na brzegach. Centrum pozostanie bledsze. Możesz przygotować drugi arkusz, podczas gdy pierwszy jest pieczenie.
Wyjąć z piekarnika i szybko przesunąć pierwsze ciastko szeroką metalową szpatułką i umieścić do góry nogami na drewnianej desce. Szybko umieść fortunę blisko środka ciastka i złóż ciastko na pół, aby stało się półksiężycem. Delikatnie połącz rogi (możesz to zrobić na krawędzi kubka), aby stworzyć charakterystyczny kształt ciastka z wróżbą.
Umieść złożone ciasteczka w filiżankach muffin cyny (lub silikonowe kubki do pieczenia), aby utrzymać ich kształt do jędrności. Powtórz z resztą ciasteczek. Można je jeść po ostygnięciu, ale będą miękkie; na chrupiące ciasteczka odczekaj kilka godzin przed spożyciem.