Need a wegetariański posiłek poranny? Domowe batoniki z granolą mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 284 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 306 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, miód, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Domowe Batoniki Z Granolą, Domowe Batoniki Z Granolą, oraz Domowe Batoniki Z Granolą.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 8 przez 12-calowe naczynie do pieczenia i wyłożyć go pergaminem.
Przenieść mieszaninę do dużej miski i wymieszać z kiełkami pszenicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki Pszenicy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
5
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Masło, miód, brązowy cukier, wanilia i sól umieścić w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować i mieszać przez minutę, a następnie zalać prażoną mieszaninę płatków owsianych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Płatki Owsiane
Miód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodaj daktyle, morele i żurawinę i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
Daktyle
8
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni. Zwilż palce i lekko wciśnij mieszaninę równomiernie na patelnię.