Domowa Kiełbasa Śniadaniowa Garlicky
Homemade garlicky śniadanie kiełbasa jest a bezglutenowe i bezmleczne poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 87 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś łopatkę wieprzową, brązowy cukier, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Domowe kanapki śniadaniowe z domową kiełbasą klonową, jajkiem i serem, Domowa Kiełbasa Śniadaniowa, oraz Domowa Kiełbasa Śniadaniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasiona gorczycy ciepła na dużym ogniu w suchej patelni, aż zaczną pachnieć tosty, o 3 protokół.
Przenieść do moździerza i tłuczek lub przypraw Młynek i proces aż dobrze.
Połącz wszystkie składniki w dużej misce i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin i do 2 dni.
Jeśli używasz wstępnie zmielonej wieprzowiny, przejdź do kroku
Jeśli używasz wieprzowiny w kawałkach, umieść wał paszowy, śrubę, ostrze i 1/4-calową płytę młynka do mięsa w zamrażarce na co najmniej 2 godziny. Mięso kiełbasy zmielić według wskazówek producenta do miski miksera stojącego lub dużej miski. Jeśli pożądana jest drobniejsza konsystencja, schłodzić mięso w zamrażarce przez 15 minut przed ponownym zmieleniem.
W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę łopatkową, tłucz mięso kiełbasy na średniej prędkości, aż stanie się lepkie i lepkie, około jednej minuty. Alternatywnie, ugniatać ręcznie przez trzy do czterech minut.
Przenieś do torby z zamkiem błyskawicznym i uszczelnij. Kiełbasa będzie przechowywać do 1 tygodnia w lodówce. Uformuj paszteciki na kanapki śniadaniowe lub użyj wyobraźni, aby włączyć je do wielu pysznych dań brunch.