Dip Z Pieczonej Dyni
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Pieczone dyni dyni może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ząbki czosnku, dyni, oliwy z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony makaron z dyni z sosem pomarańczowo-żurawinowym i miodowo-prażonymi orzechami pekan, 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, oraz Pieczona Dynia Maślana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dynię przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błonę.
Szczotka Wyciąć Boki połówki squasha, Wyciąć Boki ćwiartki cebuli i ząbki czosnku z olejem. Ułóż połówki squasha, pokrój boki w dół, na patelni z galaretką; ułóż ćwiartki cebuli i ząbki czosnku na patelni.
Piec w 350 przez 45 minut lub do miękkości. Lekko schłodzić. Skórki z dyni. Wycisnąć ząbki czosnku, aby wyodrębnić miąższ.
Miejsce squash, cebula, i czosnek miąższ w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Dodaj crme frache i pozostałe składniki; proces połączyć.