Dip z kozim serem z awokado z pełnoziarnistymi chipsami Pita
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Dipu z kozim serem z awokado z pełnoziarnistymi chipsami Pita. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony kminek, serek śmietankowy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hummus Z Awokado + Pełnoziarniste Chipsy Pita, Chipsy Pita z dipem z koziego sera, oraz Dip z karczocha, Poru i koziego sera z czosnkowymi chipsami Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż Trójkąty pita na tacy.
Piec w piekarniku, aż chrupiące i lekko tosty. Chipsy będą musiały być obrócone dwa razy podczas pieczenia.
W misce połącz awokado, czosnek, kminek i sól. Użyj elektrycznego miksera ręcznego, aby wymieszać składniki.
Dodaj sok z limonki, ser śmietankowy i kozi ser pulsujący, aż będzie gładki i dobrze wymieszany.
W razie potrzeby dodaj trochę więcej soli.