Dip z grochu kukurydzianego i polnego

Dip z grochu kukurydzianego i polnego
Kukurydziano-polny Dip Grochowy to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.66 za porcję. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pomidorów w puszkach, 1 (16-uncja) butelka pikantny włoski dressing, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kraby z miękkiej skorupki z kukurydzianym smakiem, polnymi zieleniami i pieczonym sosem z czerwonej papryki, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Sałatka Z Zimnego Groszku dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn