Dip z czerwonej papryki i orzechów włoskich z koprem włoskim
Dip z czerwonej papryki i orzechów włoskich z koprem włoskim może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz sól i pieprz, Cebulki kopru włoskiego, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. Grilluj czerwoną paprykę na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając szczypcami, aż będą zaczernione.
Przenieś zwęgloną paprykę do miski i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Obrać paprykę i wyrzucić skórki, nasiona i rdzenie. Grubo posiekać paprykę.
W maszynce, połączyć papryki, orzechy włoskie, kruszone krakersy, melasa granat, sok z cytryny, kminek i pieprz Aleppo i proces do dość gładkie. Po włączeniu maszyny dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek i proces aż do uzyskania kremowej konsystencji. Doprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do miski.
Skropić oliwą z oliwek i udekorować natką pietruszki.
Dip podawać z klinami kopru włoskiego.