Parmezan-Dip z kwaśną śmietaną jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać crudités, majonez, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczki z kwaśną śmietaną Parmezanową z lukrem z bitej śmietany Malinowej, Parmezan Panko Crusted Squash z kwaśną śmietaną, oraz Pieczona Tilapia Z Kwaśną Śmietaną Skórką Z Parmezanu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Śmietanę, majonez, ser, czosnek w proszku i sól połączyć w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W Proszku
Majonez
Kwaśna śmietana
Ser
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona