Jeśli masz około 15 minut do spędzenia w kuchni, dip z krewetek ogórkowo-koperkowych może być spektakularnym, bezglutenowym, pierwotnym i pescatariańskim przepisem do wypróbowania. Ta przystawka zawiera 136 kalorii, 9 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 1,12 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Ten przepis z Taste of Home ma 2 fanów. To będzie hit na Twoim wydarzeniu podczas Super Bowl. Udaj się do sklepu i kup ogórek, śmietanę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 28%. Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy to dip ogórkowo-koperkowy, dip ogórkowo-koperkowy i dip ogórkowo-koperkowy.
Instrukcje
1
W dużej misce ubij śmietanę, serek śmietankowy, koperek i sól, aż się połączą. Odłóż trzy krewetki i 2 łyżki ogórka do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Krewetki doskonale komponują się z Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio. Te rześkie białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to grillowanymi, smażonymi, czy w sosie czosnkowym. Pascal Jolivet Sancerre z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Pascala Joliveta Sancerre
Kolor blady i żywy. Pascal Jolivet Sancerre 2011 jest świeży, czysty i krzyczy pikantną kwasowością. Na podniebieniu świeże i zwarte; kwasowość jest łagodzona przez bardzo subtelny cukier resztkowy; bardzo czysto; żywy, rasowy, młodzieńczy. Ogólnie wino wytrawne i eleganckie.