Dip chlebowy Mama Yev

Dip chlebowy Mama Yev
Dip chlebowy mamy Yev może być dobrym przepisem na poszerzenie twojego pudełka z przystawkami. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.2 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 430 kalorii, 15g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz cebulę w proszku, ser szwajcarski, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie super. Spróbuj Chleb bananowy mamy, Ain 't Yo Mama' s Banana Bread, oraz Mama ' s Corn Bread Dressing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim naczyniu żaroodpornym lub misce bezpiecznej dla piekarnika wymieszaj majonez, ser śmietankowy, ser szwajcarski, cebulę w proszku, czosnek w proszku i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
MajonezMajonez
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
3
Piec przez 10 minut w nagrzanym piekarniku, lub do dobrze stopionego, ale nie rumiane. Podczas gdy spread jest w piekarniku, wyciąć duże koło w górnej części bochenka pumpernikla i usunąć wnętrza, pozostawiając 1 cal poduszki chleba podszewka krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PumpernikelPumpernikel
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pokroić kawałki chleba od wewnątrz w kostkę, aby użyć do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
5
Gdy dip się stopi, wlać do miski na chleb i podawać. Jeśli nie podajesz natychmiast, możesz podgrzać go ponownie w kuchence mikrofalowej na minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Na ChlebMiski Na Chleb
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn