Dijon-Krokiety z tuńczykiem kaparowym

Dijon-Krokiety z tuńczykiem kaparowym
Krokiety z tuńczykiem Dijon-caper mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, seler, tuńczyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Makaron z krewetkami i kaparami Dijon, Mini placki rybne z majonezem Dijon Caper, oraz Pieczeń wołowa z sosem Dijon-Kapar.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn