Diabelnie Pyszne Jajka
Diabelnie pyszne jajka to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, jajka ugotowane na twardo, majonez o naturalnie obniżonej zawartości tłuszczu mayo garlic & herb i kilka innych rzeczy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Diabelnie Dobre Jajka, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Głębinowe okazy z diabelsko gorącym sosem koktajlowym.
Instrukcje
Jajka pokroić wzdłuż na pół.
Żółtka umieścić w małej misce; wymieszać z majonezem.
Łyżka do zamykanej plastikowej torby.
Odciąć róg od dna worka; rurka napełniania na połówki białka jaja.