Deser Sorbet Mandarynkowy
Deser z sorbetu mandarynkowego jest bez glutenu, bez nabiału, całe 30 i wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Udaj się do sklepu i odbierz smak sorbetu, mandarynkę, wiśnię maraschino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 64%. Podobne przepisy obejmują Deser Sorbet, Mrożony Deser Sorbet, oraz Owocowy Deser Sorbet.
Instrukcje
Odcedzić pomarańcze, rezerwując 2 łyżeczki soku; odstawić cztery pomarańcze na bok (przechowywać w lodówce pozostały sok i pomarańcze do innego wykorzystania).
Do małej miseczki wlać 1 łyżeczkę soku; doprawić sorbetem i zarezerwowanymi pomarańczami.
Skropić pozostałym sokiem i posypać migdałami. Wierzch z wiśnią w razie potrzeby.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na mrożony deser. Wspólną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkich solonych orzechów i brązowych przypraw mają złożony akcent karmelowy. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.