Danie Z Kurczaka Bourbon
Danie z kurczaka Bourbon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 718 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz Bourbon whiskey, masło, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Podobne przepisy to Deep-dish Chocolate Bourbon Pecan Pie, Pikantny kurczak po burbonie (bez bourbona), oraz Cheesy Hasselback Chicken: smaczne, eleganckie danie z kurczaka gotowe w 30 minut.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia 9x13 cali. W dużej misce wymieszać krem z rosołu, krem z selera i ser i wymieszać.
Wlać mieszaninę na kurczaka, a następnie wlać roztopione masło na wierzch.
Posypać bułką tartą i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Polej wszystko bourbonem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę, lub aż zbrązowieje i bąbelki.