Cztery serowe Nadziewane muszelki z dymną Marinarą
Cztery ser nadziewane muszle z dymu Marinara może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 853 kalorie, 55g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.94 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera Asiago, makaron Jumbo shell, szpinak, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 80%. Spróbuj Cztery serowe Nadziewane muszelki z dymną Marinarą, Muszle Jumbo nadziewane serem z sosem Marinara, oraz Naleśniki nadziewane szpinakiem i serem z Marinarą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Płaszcz 2 (13 x 9 cali) naczynia do pieczenia w sprayu do gotowania; odstawić.
W maszynce umieścić twarożek i ser ricotta; procesować do uzyskania gładkiej konsystencji.
Połącz mieszankę twarożku, Asiago, a następnie 6 składników (Asiago przez szpinak).
Łyżka lub rurka 1 łyżka mieszanki sera do każdej skorupki. Ułóż połowę nadziewanych muszli, szew boki do góry, w jednym przygotowanym naczyniu.
Wlać 3 szklanki Smoky Marinara nadziewane muszle.
Posypać 1/2 szklanki mozzarelli. Powtórz procedurę z pozostałymi nadziewanymi muszlami, dymną Marinarą i mozzarellą w pozostałym przygotowanym naczyniu.
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut lub do całkowitego ogrzania.
Aby zamrozić niepakowaną zapiekankę: przygotuj osłonę schodkową z folią, naciskając, aby usunąć jak najwięcej powietrza. Owiń folią o dużej wytrzymałości. Przechowywać w zamrażarce do 2 miesięcy.
Aby przygotować mrożoną niepakowaną zapiekankę: Rozgrzej piekarnik do 37
Usunąć folię; zachować folię.
Usuń folię; wyrzucić folię. Przykryć zamrożoną zapiekankę folią rezerwową; piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę i 10 minut lub do momentu dokładnego podgrzania skorupek.