Czosnek Kurczak I Winogrona
Czosnek kurczak i winogrona wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,54 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 50g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz czosnek, sos sojowy, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zielone winogrona można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Spróbuj Czosnkowy kurczak i winogrona ze specjalnym sosem, Quinoa, Winogrona + Czosnek Wiosenny, oraz Posiekana brukselka Saute z czosnkiem, imbirem i winogronami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz musztardę, sos sojowy, miód i ocet. Odstawić SOS.
W patelni 9 x 13 cali, połączyć czosnek i olej.
Umieścić kurczaka w skórce patelni bokiem w dół.
Jeśli używasz UD, piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 25 minut. Jeśli używasz piersi, piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 10 minut. Odkryć i obrócić kawałki kurczaka.
Piec, aż Nie różowy w centrum, o 15 do 20 protokół.
Posyp winogrona kurczakiem i piecz 5 minut dłużej.
Wyjąć z piekarnika i ułożyć kurczaka i winogrona na półmisku. Podawać sos podczas podawania.