Czerwony Lucjan z kompot pomidorowo-oliwkowy i ryżem

Czerwony Lucjan z kompot pomidorowo-oliwkowy i ryżem
Czerwony Lucjan z kompot pomidorowo-oliwkowy i ryż jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 41g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cebulę, kapary, grubą sól i mielony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kompot Z Pomidorów, Oliwek, Kaparów, Ryba Z Grilla W Całości Z Kompot Oliwkowo-Pomidorowy, oraz Grillowany Lucjan po hiszpańsku z salsą pomidorową i zielonymi oliwkami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Ryż ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odstawić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn