Czerwona pierś z indyka Chile z salsą Succotash

Czerwona pierś z indyka Chile z salsą Succotash
Czerwona pierś z indyka Chile z salsą Succotash może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Za 8,23 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 857 kalorii, 105g białka, oraz 30g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Foodnetwork wymaga jalapeno, soku z limonki, mielonego imbiru i kminku. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 83%. Ten wynik jest doskonały. Wieprzowina Chile Verde z czerwoną salsą Chile, Chile-Cytrusowa Pierś Z Indyka, oraz Jogurt grillowana pierś z kurczaka z ananasem pieczona czerwona papryka Salsa są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszaj wszystkie składniki w dużej niereaktywnej misce. Pierś z indyka nakłuć widelcem i dodać do marynaty, obrócić, aby całkowicie pokryć. Przechowywać w lodówce pod przykryciem przez co najmniej 4 godziny. Rozgrzej grill i grilluj pierś przez 1 do 1 1/2 godziny na złoty kolor i ugotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Wymieszaj wszystkie składniki w średniej misce i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstaw na 30 minut.
3
Podawać w temperaturze pokojowej.

Składniki

2(zima)drobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkifasola baby lima (jeśli zamrożona rozmrożona, jeśli świeża blanszowana)fasola baby lima (jeśli zamrożona rozmrożona, jeśli świeża blanszowana)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Chipotle puree konserwoweChipotle puree konserwowe0(może być lub przeglądać)¼ łyżeczki oregano¼ łyżeczki oregano1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielone nasiona kopru włoskiegomielone nasiona kopru włoskiego2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże ziarna kukurydzyświeże ziarna kukurydzy2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany2(zima)cynamon mielonycynamon mielony2(zima)imbir mielonyimbir mielony2(zima)mielony biały pieprzmielony biały pieprz1jalapeno, drobno pokrojone w kostkęjalapeno, drobno pokrojone w kostkę596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier3(zima)świeży sok z limonkiświeży sok z limonki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1czerwona papryka, drobno pokrojona w kostkęczerwona papryka, drobno pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana czerwona cebuladrobno posiekana czerwona cebula01 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)szklanka mrożonego edamame, rozmrożonaszklanka mrożonego edamame, rozmrożona2kgspierś z indyka świeża lub mrożonapierś z indyka świeża lub mrożona1żółta papryka, drobno pokrojona w kostkężółta papryka, drobno pokrojona w kostkę

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz i Grenache to moje najlepsze typy na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować, jest Gramona La Cuvee Cava. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Gramona La Cuvee Cava
Gramona La Cuvee Cava
Słomkowy żółty kolor. Dobra intensywność i wyrazistość na nosie z aromatami pestkowych owoców brzoskwini, loquatu, jabłka i gruszki. Cytrynowa nuta skórki cytryny zapewnia świeżość. Maślane nuty i subtelny dotyk gatunków i miodu.Wino jest dobre na wejściu, średnio mocne na podniebieniu, z dobrą wagą owoców i dobrze zintegrowanym chrupiącym musem. Odświeżające wykończenie i trwała kwasowość.Wino to można spożywać przez cały posiłek, od "aperitifu" po "digestif". Gastronomiczny i wszechstronny.Mieszanka: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn