Czerwona pierś z indyka Chile z salsą Succotash może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Za 8,23 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 857 kalorii, 105g białka, oraz 30g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Foodnetwork wymaga jalapeno, soku z limonki, mielonego imbiru i kminku. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 83%. Ten wynik jest doskonały. Wieprzowina Chile Verde z czerwoną salsą Chile, Chile-Cytrusowa Pierś Z Indyka, oraz Jogurt grillowana pierś z kurczaka z ananasem pieczona czerwona papryka Salsa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszaj wszystkie składniki w dużej niereaktywnej misce. Pierś z indyka nakłuć widelcem i dodać do marynaty, obrócić, aby całkowicie pokryć. Przechowywać w lodówce pod przykryciem przez co najmniej 4 godziny. Rozgrzej grill i grilluj pierś przez 1 do 1 1/2 godziny na złoty kolor i ugotuj.
Cava, Shiraz i Grenache to moje najlepsze typy na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować, jest Gramona La Cuvee Cava. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Gramona La Cuvee Cava
Słomkowy żółty kolor. Dobra intensywność i wyrazistość na nosie z aromatami pestkowych owoców brzoskwini, loquatu, jabłka i gruszki. Cytrynowa nuta skórki cytryny zapewnia świeżość. Maślane nuty i subtelny dotyk gatunków i miodu.Wino jest dobre na wejściu, średnio mocne na podniebieniu, z dobrą wagą owoców i dobrze zintegrowanym chrupiącym musem. Odświeżające wykończenie i trwała kwasowość.Wino to można spożywać przez cały posiłek, od "aperitifu" po "digestif". Gastronomiczny i wszechstronny.Mieszanka: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo