Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać czerwone curry marynowane Spódnica Steak Fajitas spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 696 kalorii, 29g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz r miód, pasta curry, ocet ryżowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Z Awokado jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spódnica Steak Fajitas, Spódnica Steak Fajitas, oraz Spódnica Steak Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać pastę curry, olej rzepakowy i 1/4 szklanki soku z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Curry
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Truskawka Bez łuski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Umieścić steki w dużym naczyniu do pieczenia i płaszcz z obu stron w połowie mieszanki curry. Przykryć steki i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Miód i pozostałe 2 łyżki soku z limonki ubijamy w misce; odstawiamy połowę mieszanki do dressingu gotowanych steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Rozgrzej grill do wysokiej, lub podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć steki z mieszanki curry i posypać solą i pieprzem z obu stron. Grilluj steki na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron, kilka razy szczotkując mieszanką miodowo-wapienną. Gotować steki średnio rzadkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć steki z grilla i odstawić na 10 minut przed krojeniem ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Umieścić mięso na półmisku i natychmiast skropić zarezerwowaną mieszanką miodowo-limonkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Ułóż tortille na płaskiej powierzchni i umieść plastry steków w środku. Top z marynowaną pieczoną papryką, grillowaną cebulą i odrobiną kremu z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
9
Zwijamy się i jemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
1
Połącz ocet winny biały, ocet jabłkowy, cukier, sól i czosnek w małym rondlu na dużym ogniu. Gotować, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Ocet Winny Biały
1 Pomarańcza, Skórka
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć rondel z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Umieść czerwoną i żółtą paprykę i oregano w średniej misce i dodaj mieszaninę octu. Wymieszać, aby połączyć. Przykryć paprykę i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 2 dni przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.