Czerwona cebula i Kalamata oliwkowa kanapka z tuńczykiem

Czerwona cebula i Kalamata oliwkowa kanapka z tuńczykiem
Czerwona cebula i Kalamatan Oliwa tuńczyk kanapka może być tylko danie główne szukasz. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 25g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z tunanem i karczochami na oliwkowym chlebie Kalamatan z serem Provolone i świeżymi ziołami i czosnkiem Aioli, Kanapka z sałatką Tunan i oliwką, oraz Kanapka z tuńczykiem, pomidorem i oliwą (pan Bagnat) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć tuńczyka, pieprz, oliwa z oliwek, cebula, i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OliwkiOliwki
PieprzPieprz
CebulaCebula
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Rozprowadź mieszaninę na swoim ulubionym chlebie lub bułce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
ChlebChleb
RolkaRolka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn