Czereśnia Z Białej Czekolady
Czereśnia z białej czekolady może być tylko przystawką, której szukasz. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 72. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 118 smakoszy i kucharzy. Mieszanka orzechów włoskich, jajko, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Czereśnia Z Białej Czekolady, Ciasto czekoladowo-wiśniowe, oraz Rożki Do Lodów Wiśniowych Z Ciemną Czekoladą.
Instrukcje
W dużej misce, beat cukier, masło, wanilia, ekstrakt migdałowy i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Na małej prędkości, ubić w mące, sody oczyszczonej i soli. Wymieszać z wiśniami i orzechami włoskimi.
Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą połowę w rolkę o długości około 8 cali i średnicy 2 cali. Owinąć każdą rolkę w folię; przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do firmy.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Pokroić rolki w plasterki o średnicy 1/8 cala. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść plasterki w odległości 2 cali od siebie.
Piec 6 do 8 minut lub do jasnobrązowego. Lekko ostudzić; usunąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Tymczasem w średniej misce do mikrofali, mikrofalówka cukierki powłoki zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, aż do stopienia i gładkie. Zanurz około 1/3 każdego ciastka pod kątem w powłokę, pozwalając, aby nadmiar powłoki kapał z powrotem do miski.
Umieścić na woskowanym papierze; posypać brokatem.
Odstawić na około 1 godzinę lub do momentu ustawienia powłoki.