Czekoladowy Drobiazg
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj czekoladowego drobiazgu. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis od Foodnetwork ma 10 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki mięty, mąkę samoistnie rosnącą, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czekoladowy Drobiazg Dla Dwojga, Czekoladowy Drobiazg, oraz Czekoladowy Drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Tłuszcz i mąka 13 na 9 na 2-calową patelnię. W misce ubić jajka i masło, dodać brązowy cukier, następnie stopniowo dodawać mąkę i dobrze wymieszać. Wymieszać wanilią.
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni i piec przez 25 do 30 minut. Ostudzić i pokroić w kwadraty.
Przygotuj budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Lekko ostudzić. Blondie pokruszyć na kawałki, włożyć z powrotem do szklanego naczynia i posypać sherry. Łyżka puddingu nad blondynkami. Śmietanę ubić z cukrem aż do uzyskania sztywnych szczytów. Łyżkę bitej śmietany na całkowicie schłodzony drobiazg. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Dodaj miętę do dekoracji.