Czekoladowo-Miętowe Serniki
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 18. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, ekstrakt z mięty pieprzowej, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Miętowe Czekoladowe Serniki, Miętowe Czekoladowe Batoniki Sernikowe, oraz Serniki Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 325 stopni F.
Połączyć okruchy cookie i masło w średniej misce; dobrze wymieszać. Mocno wcisnąć mieszankę okruchów na dno niełuskanej 9-calowej patelni do pieczenia.
W średniej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Stopniowo ubijaj w słodzonym skondensowanym mleku, jajkach i ekstrakcie z mięty pieprzowej, aż będzie gładka.
Zalać schłodzoną bazą ciastek.
Piec 25 do 30 minut. Schłodzić 20 minut; schłodzić. Tuż przed podaniem roztopić czekoladę i skrócić w ciężkim rondlu.
Mżawka nad schłodzonymi batonami sernikowymi.
Posypać posiekanymi cukierkami czekoladowo-miętowymi.