Czekoladowo-migdałowe ciasteczka kanapkowe

Czekoladowo-migdałowe ciasteczka kanapkowe
Czekoladowe i migdałowe ciasteczka kanapkowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 28. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki uniwersalnej, półsłodkiej czekolady, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe Bananowe Ciasteczka Kanapkowe, Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, oraz Ciasteczka Z Białej Czekolady I Migdałów.

Instrukcje

1
Migdały przekładamy do procesora i dodajemy 1/4 szklanki cukru. Migdały drobno zmielić. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i pozostałe 3/4 szklanki cukru w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Ubij żółtko, ekstrakt z wanilii i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
żółtko Jajażółtko Jaja
MigdałyMigdały
MasłoMasło
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać mieszankę mielonych orzechów i mąkę i ubijać, aż utworzą się wilgotne grudki. Zbierz ciasto na 2 kulki; spłaszczyć każdą kulkę na dysku. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Rozwałkuj połowę ciasta między arkuszami woskowanego papieru lub pergaminu, aby skrócić grubość 1/4 cala, posypując ciasto lekko mąką, aby nie przyklejać się i od czasu do czasu odrywając górny papier, aby usunąć zmarszczki. Odkleić górny arkusz. Używając owalnego foremki do ciastek 2 1 / 2x1 1/2 cala (lub szablonu kartonowego), Wytnij ciasteczka. Jeśli ciasto jest miękkie, wsuń bez obręczy blachę do pieczenia pod Papier i schłodzić 10 minut do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Przenieś pliki cookie do przygotowanych arkuszy, w odstępie 1/2 cala od siebie. Zbieraj resztki i przeroluj ciasto, wycinając więcej ciastek. Schłodzić ciasteczka na arkuszach 15 minut przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
6
Umieść stojaki w górnej trzeciej i dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec ciasteczka 5 minut. Odwróć arkusze i piec, aż ciasteczka zaczną kolorować, o 6 protokół. Schłodzić ciasteczka na arkuszach 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieść do stojaków; całkowicie schłodzić. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
1
Krem zagotować na wolnym ogniu w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; dodać czekoladę i ubijać, aż się stopi i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Pozostaw do ostygnięcia, aż gruby, ale nadal spreadable, o 2 godziny.
4
Umieść połowę ciasteczek, od dołu do góry, na powierzchni roboczej. Łyżka do napełniania ganache w torbie z ciastem wyposażonej w gładką końcówkę 1/4 cala. Pozostawiając 1/4-calowy zwykły Brzeg, rurkę (lub rozłożony) ganache na ciastkach. Góra każdego z drugim ciastkiem, dolna strona w dół, naciskając, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
1
Czekoladę wymieszać w górnej części podwójnego kotła na gotującej się wodzie do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2
Umieścić migdały w małej misce. Koniec 1 ciastka zanurzyć w czekoladzie, następnie w migdałach.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MigdałyMigdały
Pliki CookiePliki Cookie
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przenieść na arkusz folii. Powtórz z pozostałymi Plikami cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Odstawić, aż dekoracji jest ustawiony. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w lodówce w pojedynczych warstwach między arkuszami woskowanego papieru.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia1
Magazyn