Czekoladowe Pomarańczowe Ciasta Dla Dzieci
Chocolate Orange Baby Cakes może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka ekstraktu z pomarańczy, pasta pomarańczowy kolor żywności, skórka pomarańczowa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Snowy Chocolate Baby Cakes, Chocolate Chip Cookie Ciastka Dla Dzieci, oraz Pomarańczowe Czekoladowe Ciasta Lava dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj i dodając ekstrakt pomarańczowy, skórkę pomarańczową i kolor żywności. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 16 do 18 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Cool 10 minut; usuń babeczki z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie fajne.
Umieścić czekoladowe chipsy w średniej żaroodpornej misce. W 2-cup microwavable miarki, kuchenka mikrofalowa ubijanie śmietany na wysokości około 1 minutę lub do gorąca.
Polać czekoladowe chipsy.
Odstawić na 2 minuty; mieszać, aż będzie gładka.
Odstawić 8 do 10 minut, aż lekko zgęstnieje.
Umieść papier woskowany pod regałami chłodzącymi. Łyżka czekolady glazury na ciastach, pozwalając glazury do kapania w dół boki. Udekoruj posypką cukierkową.
Odstawić 2 godziny lub do zestawu.