Czekoladowe Pocałunki Bezowe

Czekoladowe Pocałunki Bezowe
Przepis czekoladowe pocałunki bezy jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten deser ma 15 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48 i kosztuje 3 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cukier, białka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Czekoladowo-Orzechowe Bezowe Pocałunki, Bezowe Pocałunki, oraz Bezowe Pocałunki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 107°. linia 2 duże obramowane arkusze ciastek z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Białka umieścić w czystej suchej misce i ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego, zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina utworzy miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier granulowany i dalej ubijać, aż białka będą sztywne i błyszczące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Krem TatarskiKrem Tatarski
4
W osobnej misce przesiać cukier cukierniczy z kakao do wymieszania. Pracując w trzecich częściach, posyp miksturę kakaową białkami i delikatnie złóż, aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Białka JajBiałka Jaj
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Przenieś do dużej torby ziplock. Uszczelnij worek, wyciągając nadmiar powietrza. Odetnij mały kawałek jednego dolnego rogu torby. Wyduś bezy przez otwór na arkusze ciastek, tworząc małe "pocałunki" o średnicy około 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec przez 1 godzinę, aż bezy będą twarde i suche. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezy na 15 minut w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Niech bezy ostygną na arkuszach na drucianych stojakach, a następnie delikatnie obrać z pergaminu. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn