Czekoladowe Crostaty z marmoladą

Czekoladowe Crostaty z marmoladą
Czekoladowe Crostatas z marmoladą może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 33 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, wodę, pomarańczę pępkową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Crostatas Morelowe, Crostatas Figowe Miodowe, oraz Blood Orange Crostatas.

Instrukcje

1
Wyłóż ciężką dużą blachę do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Mąkę, kakao w proszku, cukier, skórkę pomarańczową i sól wymieszać w maszynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Dodaj masło. Zmiksować do uzyskania grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Dodać 2 łyżki lodowatej wody i zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Dodaj więcej wody z lodem, 1 łyżkę na raz, aż ciasto uformuje się. Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą i krótko zagnieść, aby uzyskać gładkie ciasto. Zbierz ciasto w kulkę, a następnie podziel ciasto na 8 równych kawałków. Spłaszczyć każdy kawałek na dysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Naciśnij 1 kawałek ciasta na przygotowanej blasze do pieczenia w 4 1/2-calowej rundzie. Łyżka 1 obfita łyżka Marmolady do środka rundy. Złóż obramowanie ciasta w celu utworzenia okrągłej 3-calowej i pozwól, aby środek crostaty pozostał odsłonięty. Pleść luźno i szczypta ciasto, aby uszczelnić wszelkie pęknięcia. Powtórz z pozostałymi kawałkami ciasta i marmoladą, rozstaw crostatas równomiernie od siebie. Przykryć i schłodzić crostatas, aż będą zimne, co najmniej 45 minut i do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Piec crostatas, aż skorupy są ustawione, o 18 protokół. Ostudzić przez 10 minut. Przesuń metalową szpatułkę pod skórki, aby uwolnić crostatas z blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Udekoruj kandyzowaną skórką pomarańczową i podawaj na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowana Skórka PomarańczowaKandyzowana Skórka Pomarańczowa
10
Używając obieraczki do warzyw, Wytnij pomarańczową część skórki od końca łodygi pomarańczy do końca pępka, tworząc długie paski o szerokości od 3/4 do 1 cala. Doprowadzić ciężki mały rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Dodać skórki i gotować przez 1 minutę.
12
Odcedzić, a następnie spłukać peelingi pod zimną wodą. Powtórz gotowanie skórek w rondlu ze świeżą wrzątkiem i płukanie pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Wymieszać cukier i 1/2 szklanki świeżej wody w dużym rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
14
Dodać skórki pomarańczowe i dusić na średnim ogniu do miękkości, o 15 protokół. Za pomocą szczypiec przenieś skórki na arkusz pergaminu, aby lekko wyschły, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
15
Wyłożyć małą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Wymieszać czekoladę w małej misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, aż stopi się i będzie gładka. Dip 1 1/2-cali każdej kandyzowanej skórki pomarańczowej do czekolady, a następnie umieścić je na przygotowanej blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż czekolada jest ustawiona, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowana Skórka PomarańczowaKandyzowana Skórka Pomarańczowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 33 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn