Ciasto cytrynowe warstwowe
Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka serek philadelphia, mleko, galaretka o smaku cytrynowym pudding instant, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym, Ciasto cytrynowe z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Ciasto Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić dżem na dnie skorupy.
Serek śmietankowy i cukier wymieszać w średniej misce z trzepaczką do wymieszania. Delikatnie wymieszać w 1/2 ubitej polewy.
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 minuty lub do wymieszania. Delikatnie wymieszać z pozostałą bitą polewą.
Rozprowadzić na warstwie twarogu.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do zestawu.