Ciasto cytrynowe warstwowe

Ciasto cytrynowe warstwowe
Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka serek philadelphia, mleko, galaretka o smaku cytrynowym pudding instant, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym, Ciasto cytrynowe z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Ciasto Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozprowadzić dżem na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
DżemDżem
2
Serek śmietankowy i cukier wymieszać w średniej misce z trzepaczką do wymieszania. Delikatnie wymieszać w 1/2 ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozłożyć na dżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
4
Wlać mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 minuty lub do wymieszania. Delikatnie wymieszać z pozostałą bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Rozprowadzić na warstwie twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do zestawu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn