Czekoladowe Ciasto Muffinowe

Czekoladowe Ciasto Muffinowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, betty Chocolate chip muffin & bread mix, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Muffinowe, Grypa Walki porady i cynamon Zawirowania nerkowca Data Kubek Muffin, oraz Czekoladowe Ciasto Wirowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. obficie spryskać 12-cup bundt ciasto patelni z gotowania sprayu z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
W rondlu 2-quart, składniki do napełniania ciepła na średnim ogniu 2 do 3 minut, stale mieszając, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć i odstawić 1/3 szklanki nadzienia do glazury. Zamrozić pozostałe nadzienie około 15 minut lub aż będzie gęste jak budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
4
Tymczasem w dużej misce wymieszać składniki ciasta. Łyżka połowę ciasta do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyjąć nadzienie z zamrażarki. Ostrożnie łyżka wypełniając środek ciasta w granicach 1/2 cala krawędzi patelni. Łyżka pozostałego ciasta nad nadzieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 20 minut. Uruchom metalową szpatułkę wokół zewnętrznych i wewnętrznych krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; odwróć się do góry nogami na talerz do serwowania. Całkowicie schłodzić, co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czarne Skręcone Liny LukrecjoweCzarne Skręcone Liny Lukrecjowe
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Gdy gotowy do podania, w małej misce do mikrofali, ciepła zastrzeżone 1/3 napełniania filiżanki odkryte na wysokiej 10 do 15 sekund lub do gładkiej i wylewane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Zalać ciasto do glazury. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn