Czekoladowe Ciasto Muffinowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, betty Chocolate chip muffin & bread mix, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Muffinowe, Grypa Walki porady i cynamon Zawirowania nerkowca Data Kubek Muffin, oraz Czekoladowe Ciasto Wirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. obficie spryskać 12-cup bundt ciasto patelni z gotowania sprayu z mąką.
W rondlu 2-quart, składniki do napełniania ciepła na średnim ogniu 2 do 3 minut, stale mieszając, aż będzie gładka.
Wyjąć i odstawić 1/3 szklanki nadzienia do glazury. Zamrozić pozostałe nadzienie około 15 minut lub aż będzie gęste jak budyń.
Tymczasem w dużej misce wymieszać składniki ciasta. Łyżka połowę ciasta do patelni.
Wyjąć nadzienie z zamrażarki. Ostrożnie łyżka wypełniając środek ciasta w granicach 1/2 cala krawędzi patelni. Łyżka pozostałego ciasta nad nadzieniem.
Piec 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 20 minut. Uruchom metalową szpatułkę wokół zewnętrznych i wewnętrznych krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; odwróć się do góry nogami na talerz do serwowania. Całkowicie schłodzić, co najmniej 2 godziny.
Gdy gotowy do podania, w małej misce do mikrofali, ciepła zastrzeżone 1/3 napełniania filiżanki odkryte na wysokiej 10 do 15 sekund lub do gładkiej i wylewane.
Zalać ciasto do glazury. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.